Gå till innehåll

ABF Blekinge söker administratör / verksamhetsutvecklare

  • Söndag, 23 oktober 2016

ABF är Sveriges största studieförbund.  ABF Blekinge verkar med sina 5 kontor i hela Blekinge län och med huvudkontor i Ronneby. Vi arbetar med folkbildning i form av studiecirklar och kulturverksamhet riktad mot både allmänheten och våra medlemsorganisationer.  Vi är 14 tillsvidareanställda samt över 300 objektsanställda.

Vi behöver nu en medarbetare där den huvudsakliga arbetsuppgiften består i att planera, organisera och genomföra verksamhet. Arbetet ska kunna utföras självständigt och utan daglig arbetsledning. Placeringsort är i Sölvesborg/Olofström.

Då ABF Blekinges medlemsorganisationer består av bl. a. arbetarrörelsens och funktionshinderrörelsens organisationer samt invandrarorganisationer, ser vi det som en självklarhet att du delar arbetarrörelsens värderingar och vårt sätt att se på alla människors lika värde.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat:

  • administrativ samordning av studiecirklar, kulturarrangemang och utbildningar
  • telefonpassning/receptionsfunktion, ansvar för trivseln i studielokaler, fikarum
  • inköp av studiematerial, anställning av cirkelledare och kursledare, bokning av lokaler
  • informationsarbete – utåtriktade kontakter med våra medlemsorganisationer 

 

För att trivas i rollen och med arbetsuppgifterna ska du ha stark servicekänsla, god organisationsförmåga, inte vara rädd för att ta initiativ, kunna hantera många frågor samtidigt och gilla kontakter med människor. Du är också social, öppen, nyfiken och har lätt för att etablera nya kontakter och skapa förtroende, eftersom du kommer att ha täta kontakter med deltagare, ledare och medlemsorganisationer. Du ska också tycka om att stundtals arbeta i högt tempo. Flexibilitet och förmåga att prioritera arbetsuppgifter är ett måste.

Du arbetar självständigt i ett arbetslag, i en lärande organisation. Som person är du engagerad, ansvarsfull och motiverad.  

Du ska ha goda kunskaper i svenska språket samt lätt att uttrycka dig i tal och skrift. Du ska också ha kunskaper i Officepaketet och god datorvana, då tjänsten innefattar mycket datorarbete.

Vi eftersträvar en jämnare könsfördelning och ser gärna manliga sökande. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Vi tillämpar dock 6 månaders provanställning. Körkort och tillgång till bil fordras.

Sista ansökningsdag: 20 november 2016.

Tillträdesdag: Enligt överenskommelse.

Tjänstgöringsgrad: 100 %, reglerad arbetstid

Lön: Enligt överenskommelse. Vi har kollektivavtal med Handelsanställdas förbund

Vid frågor, kontakta någon av våra ombudsmän/chefer, Mats Nilsson tel. 0457-17090, mats.nilsson@abf.se eller Tomas Svensson tel. 0457-17090, tomas.svensson@abf.se .

Facklig representant är Karin Nilsson som kan nås på tel. 0455-80175 eller karin.m.nilsson@abf.se .

Ansökan med en presentation av dig själv ska skickas via epost till tomas.svensson@abf.se och ska förutom presentationen på max 1 A4-sida, innehålla CV och referenser. Dock inte betyg eller intyg i första skedet.

Läs gärna mer om oss på www.blekinge.abf.se och www.abf.se.

  • Dela artikel
  • Skriv ut

Senast ändrad den 23 oktober 2016.