Gå till innehåll

Mat och dryck

/ImageVaultFiles/id_466/cf_77/Rotationsbild_mat.JPG

Thailändsk Matlagning

Thailändska köket har sin matbas i kött, fisk, grönsaker och skaldjur. Metoden att steka och fritera kommer från Kina. Från Indien har många kryddor hämtats. Skillnad mot det europeiska köket är annorlunda ingredienser och kryddor som gör att man uppnår en harmoni av smaker samt hur maten läggs upp. När man tänker på thailändsk mat tänker man ofta att den är starkt kryddad men det finns många maträtter som är milda. Portugisiska missionärer förde med sig chili från Sydamerika till Thailand på 1500-talet och det var då den kryddstarka maten började tillredas.

Tid och plats meddelas senare.

Cirklarna startar så snart de är fulltecknade om inte annat anges.
Inbetalningskort skickas i samband med kallelsen.
I avgiften ingår inte kostnader för studie- och arbetsmaterial.

Om du inte fått någon kallelse före 15:e april (vårterminen) eller 1:a november (höstterminen) så blir det ingen cirkelstart, är du fortfarande intresserad så är du välkommen att omanmäla dig till kommande termin.

Avbokning
Du har rätt att avboka cirkeln tre dagar före cirkelstart. Om du avanmäler dig senare än tre dagar före cirkelstart så debiteras en avgift motsvarande halva deltagaravgiften. Vid avbokning när cirkeln redan har startat är du skyldig att betala full deltagaravgift.
Om du måste avbryta cirkeln på grund av varaktigt studiehinder som sjukdom eller flytt från orten betalar du för de gånger du deltagit samt en administrationsavgift.

Pris 770 kr

  • Dela artikel
  • Skriv ut

Senast ändrad den 12 september 2017.

Fakta

Startdatum: Meddelas senare

Veckodagar:

Tidpunkt: 18.00 - 21.00

Antal tillfällen: 6

Arrangör: ABF Borlänge-Nedansiljan

Cirkelledare:

Plats: Maserskolan, Hemkunskap
Hagavägen 70, 78440, BORLÄNGE

Arrangemangsnummer: 215767


Visa större karta