Gå till innehåll

Samhälle, politik, fackligt

/ImageVaultFiles/id_136/cf_77/Samh-lle_huvudbild.JPG

Missing People i Borlänge

Missing People i Borlänge
Patrulledare, Kostnadsfri

Utbildningen genomförs som studiecirklar vid 4 st tillfällen. Varje studietillfälle kommer att vara ca 2,5 timmar långt. Vi kommer att ha max 15 st deltagare i varje studiecirkel.

Det finns absolut inget krav på att du skall ställa upp som patrulledare enbart för att du gått utbildningen! Vill du gå som assistent till patrulledare eller som sökare är det helt OK. Allt deltagande i Missing Peoples verksamhet bygger på frivillighet och att man ställer upp när man har tid och möjlighet.

Tid och plats meddelas senare.

Cirklarna startar så snart de är fulltecknade om inte annat anges.
Inbetalningskort skickas i samband med kallelsen.
I avgiften ingår inte kostnader för studie- och arbetsmaterial.

Om du inte fått någon kallelse före 15:e april (vårterminen) eller 1:a november (höstterminen) så blir det ingen cirkelstart, är du fortfarande intresserad så är du välkommen att omanmäla dig till kommande termin.

Avbokning
Du har rätt att avboka cirkeln tre dagar före cirkelstart. Om du avanmäler dig senare än tre dagar före cirkelstart så debiteras en avgift motsvarande halva deltagaravgiften. Vid avbokning när cirkeln redan har startat är du skyldig att betala full deltagaravgift.
Om du måste avbryta cirkeln på grund av varaktigt studiehinder som sjukdom eller flytt från orten betalar du för de gånger du deltagit samt en administrationsavgift.

Pris 0 kr

  • Dela artikel
  • Skriv ut

Senast ändrad den 21 mars 2017.

Fakta

Startdatum: Meddelas senare

Veckodagar:

Tidpunkt:

Antal tillfällen: 4

Arrangör: Missing People Sweden

Cirkelledare:

Plats: ABF Vasagatan 27 1tr, ABF Vasagatan 1tr
Vasagatan 27 1tr, 78432, BORLÄNGE

Arrangemangsnummer: 207130


Visa större karta