Gå till innehåll

Språk

/ImageVaultFiles/id_150/cf_77/Spr-k_rotationsbild.JPG

Turkiska nybörjare

Modersmål av nära 68 miljoner människor, främst i Turkiet där det är officiellt språk liksom bland turkcyprioterna på Cypern. Turkiska talas av mindre grupper i de delar av Europa som fram till Första världskriget tillhörde Osmanska riket - dvs i Grekland, Bulgarien, och i länder som ingick i det forna Jugoslavien (främst Makedonien och Bosnien). Turkiska talas dessutom av flera miljoner invandrare i Västeuropa, särskilt i Tyskland - så många att det bl.a. ger utslag i Tysklands röster på de turkiska bidragen till Eurovision Song Contest.

Cirklarna startar så snart de är fulltecknade om inte annat anges.
Inbetalningskort skickas i samband med kallelsen.
I avgiften ingår inte kostnader för studie- och arbetsmaterial.

Om du inte fått någon kallelse före 15:e april (vårterminen) eller 1:a november (höstterminen) så blir det ingen cirkelstart, är du fortfarande intresserad så är du välkommen att omanmäla dig till kommande termin.

Avbokning
Du har rätt att avboka cirkeln tre dagar före cirkelstart. Om du avanmäler dig senare än tre dagar före cirkelstart så debiteras en avgift motsvarande halva deltagaravgiften. Vid avbokning när cirkeln redan har startat är du skyldig att betala full deltagaravgift.
Om du måste avbryta cirkeln på grund av varaktigt studiehinder som sjukdom eller flytt från orten betalar du för de gånger du deltagit samt en administrationsavgift.

Pris 720 kr

  • Dela artikel
  • Skriv ut

Senast ändrad den 11 december 2017.

Fakta

Startdatum: Meddelas senare

Veckodagar:

Tidpunkt: 18.00 - 20.00

Antal tillfällen: 5

Arrangör: ABF Borlänge-Nedansiljan

Cirkelledare: Fatma Askar Karakaya

Plats: ABF Vasagatan 27 1tr, Rum 2
Vasagatan 27, 78432, BORLÄNGE

Arrangemangsnummer: 215872


Visa större karta