Gå till innehåll

Rådslag om Borlänge centrum för alla – vill du vara med ?

  • Torsdag, 20 februari 2014

Senast vi gjorde ett centrumrådslag i Borlänge var år 2000. Många av de idéer som kom fram i studiecirklar och på stormöten slutade i förslag till kommunfullmäktige i Borlänge. Inte alla men många förslag drevs framåt av politiska beslut och entusiastiska Borlängebor/föreningar/företag. Flera av förslagen är idag en verklighet gällande Borlänge centrum. Idag 14 år senare är Borlänge en annan stad och vi alla vill naturligtvis ha ett levande centrum på alla vis.

Nu inbjuds alla Borlängebor, föreningar och företag återigen att vara med i ett utveckla centrumrådslag. På vårt inledande stormöte på CTH Fabriksmuseum den 19/2 så startade 4 studiecirklar/grupper upp för att diskutera vidare under våren. 
Det är inte för sent att vara med även om du missade mötet den 19/2. Hör av dig till oss på ABF tel. 669 40 eller Socialdemokraterna tel. 813 00 om du vill vara med så hjälper vi dig in i de cirklar som pågår. De 4 cirklar som nu är igång är kring Boendet i centrumKultur och nöjesliv i centrumTrygghet och kommunikationer i centrumUngdomar i centrum. Man väljer att vara med i den grupp som intresserar en mest. Vi avser också att start en cirkel/grupp som diskuterar Handeln i centrum när vi får fler intresserade som vill vara med.

bild från träff 19/2 

Arr: Socialdemokraterna och ABF i Borlänge.


  • Dela artikel
  • Skriv ut

Senast ändrad den 20 februari 2014.