Gå till innehåll

Boken på arbetsplatsen

  • Tisdag, 16 september 2008

Seminariet Boken på arbetsplatsen genomförs för åttonde året i rad på Brunnsviks folkhögskola. Tanken är att skapa och vidareutveckla mötesplatser för ömsesidigt utbyte mellan LO-förbundens medlemmar och vår tids arbetarförfattare/samhällsskildrare.

Seminariet vänder sig till bokombud och andra som arbetar med arbetsplatsbibliotek och läsprojekt samt till alla som planerar verksamhet med böcker och bokläsande.

Seminariet fungerar som utbildning och inspirationskälla och det finns stort utrymme för samtal och erfarenhetsutbyte. Årets seminarium är ett samarbete med Svensk Biblioteksförening med syfte att stärka arbetsplatsbibliotekens verksamhet. Medverkar gör bland andra:

Bernt-Olov Andersson
Maria Hamberg
Bertil Jansson
Torgny Karnstedt
Niclas Lindberg
Britt-Inger Lindqvist
Maria Söderberg
America Vera-Savala

Anmälan
Anmälan görs på bifogad blankett (finns i länklistan nedan) som sänds till Brunnsviks folkhögskola senast måndag 22 september 2008. Kostnaden för seminariet inklusive kost och logi är 2.700 kronor per deltagare. Till detta kommer resor och ev förlorad arbetsförtjänst. Kontakta din fackliga avdelning eller ABF.

Vill du veta mer – ring eller e-posta
Kjersti Bosdotter, Industrifacket Metall,
tel 08-786 83 03 kjersti.bosdotter(@)ifmetall.se
Christina Garbergs-Gunn, Brunnsvik,
tel 0240-66 73 20 cgg(@)brunnsvik.se

Arbetsgruppen för seminariet Boken på arbetsplatsen:
Magnus Johansson och Helena Westerling ABF; Christina Garbergs-Gunn Brunnsviks folkhög-skola; Irith Blum Hotell och Restaurang Facket; Kjersti Bosdotter Industrifacket Metall; Lena Kallenberg Sveriges Författarförbund; Lotta Durgé Transportarbetareförbundet.

 

2008-09-16

Läs också:

  • Dela artikel
  • Skriv ut

Senast ändrad den 7 september 2010.