Gå till innehåll

Logga in – ta steget ut på nätet

  • Tisdag, 26 augusti 2008

Vill du lära dig mejla? Skicka sms till en vän? Eller betala räkningarna via internet? URs programserie Logga in ger inspirationen att ta steget ut på nätet. Följ upp med en studiecirkel.

Hur gör man om det känns krångligt och svårt? Under vecka 36 skildrar URs programserie Logga in, i samarbete ned folkbildningen, människor med väldigt lite kunskap om datorer och mobiltelefonder som nu gjort dem till sina vänner och har nytta av dem i vardagen.

I fem TV-program på 15 minuter som sänds måndag till fredag möter du människor ur olika grupper i samhället, gamla och unga, med olika ursprung och levnadsförhållanden, som trots motstånd, tagit till sig livet på internet.
Sändningstider och beskrivningar av de olika programmen hittar du nedan, klicka på länken.

Ta steget ut på nätet tillsammans med andra i en studiecirkel. ABF har många komma igång-cirklar där du använder dator och mobiltelefon som roliga och nyttiga vardagsverktyg. Lär dig skicka sms och e-post, surfa på nätet eller kanske blogga. Du hittar tips på studiecirklar nedan, klicka på länkarna.

Har du andra önskemål eller inte hittar någon passande cirkel där du bor kontakta ABF på din ort, klicka på länken nedan.


2008-08-26

Läs också:

  • Dela artikel
  • Skriv ut

Senast ändrad den 17 augusti 2010.