Gå till innehåll

Vårdcentral för sjuka idéer på Ungdagarna

  • Fredag, 13 mars 2009

Ungkulturdagarna är scenkonstfestivalen som varje år samlar hundratals engagerade och kulturintresserade från hela landet. Under tre dagar, 20-22 mars, samsas seminarier och workshops med musik, teater, dans, konst, performance och allt annat som i vid bemärkelse kan kallas för kultur på Riksteatern i Hallunda.

Kom till ABFs monter och var med på våra workshops och föreläsningar. Vi bjuder bland annat på: Do It Yourself - kom igång med bandet på egen hand, förverkliga dina filmdrömmar, ta tag i teaterintresset eller släpp loss kreativiteten med stickning eller något annat hantverk. Dessutom ”Att brinna utan att bränna ut sig”, forumteater och mycket mer!

I ABF-montern hittar du också vår "Vårdcentral för sjuka idéer". Konsultera kvinnorna och männen i vita rockar som ger dig råd och peppning på plats, ordinerar studiecirklar på recept och vårdar dina sjuka idéer enligt folkbildningskonstens alla föreskrifter så att de blir mer än bara en nysning.

Du kan också prova hur det känns att spela i band även om du inte spelar något instrument. Är det din grej tipsar vi om hur ABF kan hjälpa dig att komma igång där du bor.

Ungkulturdagarna är nya idéer, pepp och inspiration – kanske hittar du något som du vill arrangera i din hemkommun och upptäcker nya konstformer eller uttryckssätt. En ung mötesplats för kultur där luften vibrerar av kraften från andra engagerade. Festival, kulturell sambandscentral och fortbildning i ett!

Boka plats redan idag på www.ungkulturdagarna.se, (länk nedan).
__________________
Eftersom ABF är medarrangör har alla våra unga cirkeldeltagare rabatt på deltagaravgiften samt förtur till platserna! Skynda att boka på www.ungkulturdagarna.se

Emelie Bergermark

2009-03-13

Läs också:

  • Dela artikel
  • Skriv ut

Senast ändrad den 17 augusti 2010.