Gå till innehåll

Föreläsning och workshop

  • Måndag, 7 augusti 2017

En föreläsning  samt en workshop av/med Sanna Nova Emilia 

FÖRELÄSNING
Du blir vad du tänker - Du skapar det du känner

Tid: Onsdag 6 september 18:00 - 21:00 
Pris: 200 kr
Lokal/sal: ABF Hälsingekusten Hudiksvall, Garaget
Adress: Gammelbansvägen 6, 82440, HUDIKSVALL
Begränsat antal plats - anmäl dig  senast 2017-09-01 på tel: 0650-54 24 30.
Vi kan ta emot jämna kontanter och swisch men inte kort! 

Kanske tänker du på vad du äter? Kanske tänker du på att hålla igång och motionera för din hälsas skull? Men tänker du på vad du tänker?


Att tänka hälsosamma tankar är minst lika avgörande för vår hälsa som att äta hälsosam mat, kanske till och med ännu avgörande. Men hur ändrar vi våra tankemönster?

Under denna föreläsning ges du en fördjupad insikt och förståelse för hur tankarnas energi påverkar både dig själv och din omgivning. Hur tankarna styr dina känslor och hur dina känslor i sin tur skapar och formar ditt liv - dina vanor, beteende, relationer etc
Att ta fullt ut ansvar för våra liv är att ta fullt ut ansvar för både de energier vi fyller oss själva med och de energier vi sänder ut.

Vill du bli till en aktiv skapare av ditt liv istället för att vara en marionett styrd av omedvetna tankeprogrammeringar? Vill du bli till förare istället för passagerare i ditt eget liv?

Varmt välkommen till en rolig och energifylld föreläsning med ett livsberikande näringsinnehåll!

WORKSHOP

Lev din kraft - från självtvivel till självkärlek

Tid: Lördag 7 oktober 10:00 - 18:00 
Pris: 850 kr
Lokal/sal: ABF Hälsingekusten Hudiksvall, Garaget
Adress: Gammelbansvägen 6, 82440, HUDIKSVALL
Anmälan:  info@sannanovaemilia.se – senast måndagen den 29 september. Anmälan är bindande. 

Vem är du när du lever dig själv fullt ut? Vem är du när du är sann mot dig själv? Vem är du när du står i din fulla kraft utan skam och utan skuld? När du strålar i ditt klaraste ljus och vågar vara den du är utan rädsla att bli dömd? Vem är du när du älskar dig själv villkorslöst?

I denna heldagsworkshop för enbart kvinnor får du aktiva redskap för att bli vän med dig själv och växa i din självkänsla och självkärlek. Du får stöd i att hela din ralation såväl till dig själv som till din omgivning och återknyta kontakten med den gränslösa kraft som du är! Du får hjälp att släppa gamla programmeringar, omedvetna mönster och tvivel som inte längre gynnar dig så du mer aktit och medvetet kan börja skapa ditt liv så som du själv önskar.

Delar ur dagen: Vägen från självtvivel till självkärlek, energikunskap - attraktionslagen, att ta kontrollen över dina egna tankar och känslor och bli en aktiv skapare av ditt liv. Detta gör vi med bla prat och diskussioner, rörelser, energiövningar
Varmt välkommen till en livstransformerande workshop som kommer att föra dig närmare Ditt sanna kraftfulla jag!

I avgiften ingår fika och lunch


  • Dela artikel
  • Skriv ut

Senast ändrad den 14 augusti 2017.