Gå till innehåll

Experimentell elektronisk musik i Svabensverk

Tid: Söndag 21 augusti 16:00 - 19:00
Lokal/sal: Utomhus i Svabensverk
Arrangemangsnr: 401143

Ute på kolhusudden i Svabensverk bjuder fyra konstellationer av artister upp till en kväll i den experimentella, elektroniska musikens inkapslande värld. En musikaliska blandningen du inte vill missa!


ARTISTERNA:
Oskar Moberg är musikalisk mångsysslare med bakgrund i både alternativ rockmusik samt diverse oväsensexkursioner och mer rytmiska, elektroniska ljudlandskap.


David LEHNBERG är multiinstrumentalisten som har varit en konstant hörnsten i Gävles musikscen i femton år . Efter att ha turnerat kontinent efter kontinent med sitt band;The Deer Tracks i 10 års tid, har David utvecklat ett högst egensinnigt sound.

AKB (Anna-Karin Berglund) går solo och gör en musikalisk helomvändning med sin debut EP Söndagsbarn. AKB har de senaste 10 åren turnerat jorden runt med banden Twiggy Frostbite och The Deer Tracks men nu är popmusiken utbytt mot rymddoftande ambient.

[krig] är det konstnärliga mötet mellan Jon Perman och Karin Bäckström. Med en ide om att bygga en annan värld påbörjade de sitt samarbete 2010. Förutom musik och konst, byggs världen upp av processer som blir till materiella idéer i textil, installationer och projicerade bilder eller processer som blir till handlingar, uppträdanden och projekt.

Var? Kolhusdden, Svabensverk
När? 21 augusti 2016
Klockan? 16.00
Hur? Gratis!
Kom du också!

  • Dela artikel
  • Skriv ut

Senast ändrad den 19 augusti 2016.