Gå till innehåll

ABF Sydvästra Götaland söker verksamhetschef

  • Tisdag, 24 mars 2015

Vi söker en verksamhetschef som skall utveckla och ansvara för ny och befintlig  folkbildningsverksamhet  i avdelningens  9 kommuner. Vi vill nå fler föreningar och fria grupper för samarbete och verksamhet i form av studiecirklar och kultur. En viktig del är att positionera ABF på det sk. Öppna Torget , verksamhet riktad mot allmänheten. I tjänsten ingår även ett övergripande ansvar för uppdrag och projektverksamhet, ABFs s.k. 4 ben.

Du kommer att ha en ledningsfunktion och arbeta direkt under studieombudsmannen. Som verksamhetschef kommer du att vara ansvarig för utveckling och genomförande av verksamhet, samt redovisnings/rapporteringsansvarig direkt inför studieombudsman/avdelningsstyrelsen.

Vi söker dig som är besjälad av folkbildningens idéer och vill vara med att utveckla lärande/ kultur för jämlikhet, hållbar utveckling, levande folkrörelser samt en mer deltagande och inkluderande demokrati.

Som person vill vi att du är trygg, kreativ, lyhörd, prestigelös, snabbtänkt och har ett strategiskt och analytiskt arbetssätt med stor öppenhet för omvärldsspaning och att bryta ny mark samt hitta nya verksamhetsområden och samarbetsformer. Vi utgår från att Du delar arbetarrörelsens grundläggande värderingar enligt ABFs Ideprogram.

Sista ansökningsdag: 17 april, 2015.

Tjänstgöringsgrad: tillsvidareanställning 100%, 6 månaders provanställning.
Då arbetet innefattar resor runt om i avdelningen i tjänsten innebär detta att tjänsten kräver B-körkort och egen bil. Lön: enligt överenskommelse. Vi har kollektivavtal med Handelsanställdas förbund. Tillträde snarast.

Välkommen med din ansökan/meritförteckning/CV till Info.svg@abf.se.

För frågor kontakta: Jessica Norberg, Ordförande 073-3160044, jessica.norberg@abf.se, Eva Olausson, Ombudsman/chef, 070-6583367, eva.olausson@abf.se, Torgny Jacobsson, Ordförande, ABFs chefsklubb, 070-3474192, torgny.jacobsson@abf.se



  • Dela artikel
  • Skriv ut

Senast ändrad den 26 mars 2015.