Gå till innehåll

ABF Norra Värmland söker verksamhetsansvarig

  • Måndag, 23 februari 2015

Vi söker vår nya medarbetare. Du kommer att vara ansvarig för hela ABF avdelningens verksamhet inom avgränsat geografiskt område i form av Hagfors kommun. 

Avdelningen ABF Norra Värmland omfattar kommunerna Hagfors, Torsby och Sunne. Verksamheten omfattar c:a 39 000 studietimmar per år. Vi har som mål att långsiktigt och hållbart öka verksamheten och att finnas i alla kommuner.

Du arbetar på direkt delegation från ombudsman/chef och arbetar praktiskt med alla verksamhetsformer inom folkbildningen i form av uppsökeri, planering, genomförande, uppföljning och utvärdering samt alla underlag som krävs för den administrativa redovisningen. Du driver själv lokal verksamhetsutveckling och deltar tillsammans med avdelningens ombudsman/chef i arbete som ska implementeras i eget område.

Vi vill att du har erfarenhet av arbete med folkbildning, folkrörelser, ledarskap och att du delar våra värderingar enligt ABFs idéprogram.

Viktiga egenskaper i arbetet är att du är mål- och resultatinriktad, strukturerad och kreativ samt lyhörd och har förmåga att kommunicera och samarbeta.

Skicka din ansökan och meritförteckning/CV till: ABF Norra Värmland, Kjell-Erik Mattsson, Kyrkogatan 4, 685 30 Torsby eller via epost: kjell-erik.mattsson@abf.se

Ansökan ska vara hos oss tillhanda senast: 2015-04-01

För frågor om tjänsten kontaktar du: Ombudsman Åsa Hååkman Felth, tel:070-647 57 33 Facklig representant:Gunilla Hallgren Wallner,ombudsman, Handelsanställdas Förbund, Telefon: 010-450 83 22
  • Dela artikel
  • Skriv ut

Senast ändrad den 26 mars 2015.