Gå till innehåll

Socialdemokraternas studieportal

Nu är första etappen klar i Socialdemokraterna och ABFs arbete med att utveckla partiets studier - den nya gemensamma studieportalen ligger uppe. Syftet är att göra vårt centralt producerade studiematerial lätt tillgängligt och att inspirera till studieverksamhet lokalt.

På studieportalen hittar du aktuella studiematerial, erbjudanden om centrala utbildningar, tips på andras utbildningsmaterial och aktuella rapporter. Under perioden fram till studieupptakten den 21 augusti, som vi informerat om i tidigare ABF-info, så kommer nya och uppdaterade material samt upplägget för en stegvis medlemsutbildning att presenteras på portalen.

Ambitionen är också att på sikt lägga till en cirkelsök-funktion på portalen så att man ska kunna anmäla sig till vår gemensamma studieverksamhet - något som självfallet förutsätter att verksamheten rapporteras till ABF i förväg och att den webbpubliceras med partiet som samverkanspart.

Hoppas att studieportalen kan ge inspiration inför höstens studieprogram och i arbetet med att stärka samarbetet mellan ABF och Socialdemokraterna lokalt. Hör gärna av er om ni vill bolla idéer kring hur vi utvecklar arbetet med de politiska studierna.

Kika gärna in på http://www.socialdemokraterna.abf.se och botanisera runt på sidan.

Kontaktperson: Peter Gustavsson, peter.gustavsson@abf.se, 08-613 50 10


  • Dela artikel
  • Skriv ut

Senast ändrad den 25 november 2013.