Gå till innehåll

Design, inredning, trädgård

Bli din egen stylist - helgkurs - 24-25 februari

Har du en stor garderob men ändå inget att ta på dig? Vill du förändra din stil men vet inte hur? Under kursen kommer du att få lära dig hur du matchar några av dina bästa bas- och accentfärger, göra en stiltest som visar varför du faller för vissa detaljer samt få handfast tips om hur du klär fram din figur på ett smakfullt sätt. Du får också skapa ett eget kollage med inspirationsbilder. Ta även med dig ett par favoritplagg och några impulsköp som blivit hängande och som vi tittar på gemensamt.

UPPLÄGG
Utgångspunkten i alla våra kurser är folkbildningspedagogiken. Den bygger i korthet på en dialog mellan ledare och deltagare. Ledaren är visserligen navet i undervisningen men deltagarnas önskemål, förkunskaper och behov är avgörande för hur den gemensamma kunskapsresan ska se ut. Här ägnar vi oss åt lärande i en liten demokratisk grupp där nyfikenhet och glädje genomsyrar arbetet.

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper krävs.

LEDARE
Elisabeth Böviks beskrivning om sig själv: Nyfikenheten inför omvärldens klädkoder och kulturella signaler samt ett stort intresse för mode fick mig att utbilda mig till färg- och stilkonsult. Jag jobbar aktivt med rådgivning för privatpersoner samt workshops och föreläsningar för företag, skolor och studieförbund. På de kurser jag har får deltagarna kunskap om hur de med passande färger, lämpliga stilar och aktuella klädkoder gör det bästa av sina egna förutsättningar.

Alla våra kursledare har omfattande erfarenhet både inom sitt ämnesområde och som pedagoger. Många är yrkesverksamma inom sitt område och samtliga har gått ABFs grundläggande cirkelledarutbildning.

KURSMATERIAL
Material ingår inte i kursavgiften. Till kursen tar du med dig en styv kartong i A3-format, sax, limstift/klister samt tusch-eller färgpennor samt anteckningsblock.

BRA ATT VETA

  • Planerad kursstart för våren är vecka 6-8, för hösten 37-39.
  • Kallelse till kursen kommer med post hem till dig senast en vecka innan kursstart.
  • En studietimme = 45 min
  • Kursbok och/eller arbetsmaterial ingår inte i kursavgifterna (om inte så anges).
  • Som pensionär, student, arbetssökande eller funktionsnedsatt erbjuds du 10 % rabatt på kursavgiften.
  • Är det något som du särskilt behöver för att ditt deltagande i cirkeln ska bli bra, tveka inte att nämna detta i din anmälan så gör vi vad vi kan för att undanröja de hinder som eventuellt kan finnas.
  • Läs mer på DETTA BÖR DU VETA.

Pris 1220 kr

  • Dela artikel
  • Skriv ut

Senast ändrad den 9 januari 2018.

Fakta

Startdatum: 24 februari 2018

Veckodagar: Lördag(ar), Söndag(ar)

Tidpunkt: 10.00 - 16.00

Platser kvar: 3

Antal tillfällen: 2

Arrangör: ABF Göteborg

Cirkelledare:

Plats: ABF Järntorget 8, Ateljé 3 Vån 2
Järntorget 8, 41304, GÖTEBORG

Arrangemangsnummer: 997438


Visa större karta