Gå till innehåll

Konst, måleri, teckning

Landskap i akvarell

Här är kursen för dig som vill måla landskap i akvarell. Vi målar och går igenom vad som kan vara bra att veta om exempelvis perspektiv, ljuset vid olika tider på dagen/olika årstider, vad som behövs för att måla utomhus och för att måla efter foto.

UPPLÄGG
Utgångspunkten i alla våra kurser är folkbildningspedagogiken. Den bygger i korthet på en dialog mellan ledare och deltagare. Ledaren är visserligen navet i undervisningen men deltagarnas önskemål, förkunskaper och behov är avgörande för hur den gemensamma kunskaps resan ska se ut. Här ägnar vi oss åt lärande i en liten demokratisk grupp där nyfikenhet och glädje genomsyrar arbetet.

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper krävs. Vi blandar nybörjare med deltagare som gått någon termin för att få en bra grupp. Genom våra olika erfarenheter lär vi och inspireras av varandra.

LEDARE
Alla våra kursledare har omfattande erfarenhet både inom sitt ämnesområde och som pedagoger. Många är yrkes verksamma inom sitt område och samtliga har gått ABFs grundläggande cirkel ledarutbildning.

KURSMATERIAL
Material ingår inte i kursen. Ta med egna akvarellfärger, penslar och akvarellblock till första tillfället. Förslag på komplettering får du av ledaren på kursen. Vi rekommenderar att du har på dig/med dig oömma kläder.

BRA ATT VETA

  • Planerad kursstart för våren är vecka 6-8, för hösten 37-39.
  • Om du angav din mejladress när du anmälde dig kommer kallelsen via mejl. Annars kommer den med post. Kallelsen får du ungefär en vecka innan kursstart
  • En studietimme = 45 min
  • Kursbok och/eller arbetsmaterial ingår inte i kurs avgifterna (om inte så anges).
  • Som pensionär, student, arbetssökande eller funktions nedsatt erbjuds du 10 % rabatt på kurs avgiften.
  • Är det något som du särskilt behöver för att ditt deltagande i cirkeln ska bli bra, tveka inte att nämna detta i din anmälan så gör vi vad vi kan för att undanröja de hinder som eventuellt kan finnas.
  • Läs mer på DETTA BÖR DU VETA.

Pris 2160 kr

  • Dela artikel
  • Skriv ut

Senast ändrad den 23 februari 2018.

Fakta

Startdatum: 6 februari 2018

Veckodagar: Tisdag(ar)

Tidpunkt: 18.00 - 20.15

Antal tillfällen: 12

Arrangör: ABF Göteborg

Cirkelledare: Lars Söderholm

Plats: ABF Järntorget 8, Ateljé 2 Vån 2
Järntorget 8, 41304, GÖTEBORG

Arrangemangsnummer: 997509


Visa större karta