Gå till innehåll

Musik, sång, kör

Musikproduktion fortsättning

Jobba vidare med din egen musik, på din laptop! Här fördjupar vi våra kunskaper genom att bygga ut tekniska kunskaper. I nybörjarkursen lärde vi oss grunderna i ett inspelningsprogram, här går vi på djupet och övar på att mixa i olika genrer, skapa större arrangemang och lösa vanliga ljudtekniska problem. För att kunna tillgodogöra dig kursinnehållet bör du kunna spela in och göra enklare redigering i ett inspelningsprogram som Garageband, Logic, Pro Tools, Cubase, Ableton eller liknande. Du bör också har gjort enklare programmering av mjukvaruinstrument och hanterat loopar.

Cirkelledare är musikproducenten Andreas Gustafsson, som har en bred erfarenhet av musikproduktion och som har arbetat i studior som Svenska Grammofonstudion (Göteborg) och The Music Shed (New Orleans).

UPPLÄGG
Utgångspunkten i alla våra kurser är folkbildningspedagogiken. Den bygger i korthet på en dialog mellan ledare och deltagare. Ledaren är visserligen navet i undervisningen men deltagarnas önskemål, förkunskaper och behov är avgörande för hur den gemensamma kunskapsresan ska se ut. Här ägnar vi oss åt lärande i en liten demokratisk grupp där nyfikenhet och glädje genomsyrar arbetet.

FÖRKUNSKAPER
För att kunna tillgodogöra dig kursinnehållet bör du kunna spela in och göra enklare redigering i ett inspelningsprogram som Garageband, Logic, Pro Tools, Cubase, Ableton eller liknande. Du bör också har gjort enklare programmering av mjukvaruinstrument och hanterat loopar.

LEDARE
Alla våra kursledare har omfattande erfarenhet både inom sitt ämnesområde och som pedagoger. Många är yrkesverksamma inom sitt område och samtliga har gått ABFs grundläggande cirkelledarutbildning.

KURSMATERIAL
Ta med din laptop som har inbyggd mikrofon och har inspelningsprogram installerat.
BRA ATT VETA

  • Planerad kursstart för våren är vecka 6-8, för hösten 37-39.
  • Kallelse till kursen kommer med post hem till dig senast en vecka innan kursstart.
  • En studietimme = 45 min
  • Kursbok och/eller arbetsmaterial ingår inte i kursavgifterna (om inte så anges).
  • Som pensionär, student, arbetssökande eller funktionsnedsatt erbjuds du 10 % rabatt på kursavgiften.
  • Är det något som du särskilt behöver för att ditt deltagande i cirkeln ska bli bra, tveka inte att nämna detta i din anmälan så gör vi vad vi kan för att undanröja de hinder som eventuellt kan finnas.
  • Läs mer på DETTA BÖR DU VETA.

Felmeddelande

Kontakta ABF för att anmäla dig till den här kursen/studiecirkeln:

ABF Göteborg, Växel 031-774 31 00

  • Dela artikel
  • Skriv ut

Senast ändrad den 5 oktober 2017.

Fakta

Startdatum: 28 september 2017

Veckodagar: Torsdag(ar)

Tidpunkt: 17.45 - 19.15

Antal tillfällen: 10

Arrangör: ABF Göteborg

Cirkelledare: Andreas Gustafsson

Plats: ABF Odinsskolan, Sal 33 - Datasal
Odinsgatan 17, 41103, GÖTEBORG

Arrangemangsnummer: 992332


Visa större karta