Gå till innehåll

Gratis inspelning för band med studiecirkel hos ABF Göteborg

På våra inspelningshelger får band med studiecirkel hos ABF Göteborg helt gratis spela in i en riktig, professionell studio under två timmar. Antingen för att prova hur det känns att spela in i en riktig studio, eller för att dra igenom repertoaren för dokumentation. Det går även bra att fokusera på att t.ex. lägga trumgrunder på en låt.

Observera att mixning och exportering av ert inspelade material ska ingå i era två timmar.

För att så många som möjligt ska få chans att spela in under inspelningshelgerna är det en tid per band och termin som gäller.

Tider att välja mellan
Tid 1: 10:00 – 12:00
Tid 2: 12:15 – 14:15
Tid 3: 15:00 – 17:00

Datum att välja mellan, VT17
Datum publiceras inom kort

 

Tänk på

Under inspelningens två timmar är det viktigt att allt flyter på. Därför måste ni vara på plats i tid. Ni får gärna "hänga på låset", och blir insläppta så fort det är er tur. Fundera redan nu på hur ni vill lägga upp inspelningen; Vill ni spela in hela er repertoar live eller satsa på att få ut ett par bra trummor/bas-grunder? Tänk även på att mixning och ev. exportering av låtar/ljudfiler ska hinnas med under två timmar.

På plats finns
Komplett trumset
En gitarrförstärkare
Sansamp DI-box för elbas
Div. mikrofoner

Att ta med
Egna instrument (förutom trummor)
Telekablage

Anmälan
Anmälan sker till peter.dahlin@abf.se. Skriv vilken sättning ni har och vad målet med inspelningen är! Ange två olika datum/tider som passar er. Glöm inte att skriva cirkelledarens för- och efternamn samt personnummer så att vi kan hitta er i vårt system. Det är först till kvarn som gäller och sidan uppdateras löpande så fort som möjligt.


Studion (f.d. GAIN) ligger i Rockverkstan som hittas på Anders Carlssons gata 2 (samma ingång som Radiomuséet).
Buss 16 till Regnbågsgatan eller Älvsnabben till Lindholmspiren.
Karta: http://kartor.eniro.se/m/a4snF


  • Dela artikel
  • Skriv ut

Senast ändrad den 17 januari 2017.