Gå till innehåll

Bokens Dag 2016 16.00-17.30

Tid: Onsdag 19 oktober 16:00 - 17:30
Lokal/sal: Clarion Hotel Wisby, Spegelsalen
Adress: Strandgatan 6, 62157, VISBY
Vägbeskrivning/karta
Arrangemangsnr: 46150
Kom till årets upplaga av Bokens Dag, den 10e i ordningen och lyssna till författarna som berättar om sitt författarskap och sina nyutkomna böcker!
I det andra blocket 16.00-17.30 möter vi Elsie Johansson, som i sin självbiografiska berättelse "Riktiga Elsie" berättar naket, ibland smärtsamt och brutalt men aldrig kärlekslöst, om sitt liv. I detta block träffar vi också Märta Fohlin, gotländskan som debuterade 2014 med kritikerhyllade "Jag duger inte åt lycka". Nu kommer hon ut med "Sandöflicka", som bygger på verkliga händelser och intervjuer av människorna som bodde i Fyrbyn på Gotska sandön under beredskapstiden. Dessutom Johan Tell, den frilansande skribenten och föreläsaren som bl a fått utmärkelsen Årets Pandabok för "Året runt - det svenska vädret, naturen och årstiderna". Nu kommer han ut med "En cyklo pedi - allt jag vet om cykling", en överraskande, lärorik och hela tiden underhållande cykelresa som blandar stort och smått, nördigt och brett, allt som rör cykling.
Information och biljetter hos Bokhandeln Wessman & Pettersson 0498-21 11 12 och du kan också köpa biljetter på Almedalsbiblioteket.
Arrangörer ABF Gotland, Almedalsbiblioteket, Bokhandeln Wessman & Pettersson, Clarion Hotel Wisby, Gotlands Länsbibliotek, Gotlands Media, OSS Reklambyrå, Region Gotland samt Uppsala universitet campus Gotland.
  • Dela artikel
  • Skriv ut

Senast ändrad den 12 september 2016.