Gå till innehåll

Grattis Elin, andrapristagare i ABFs nationella fototävling!

  • Lördag, 2 juni 2012

Vi gratulerar gotländska Elin Fahlstedt som har kommit på andra plats i ABFs nationella fototävling "Samhället sådant det är och sådant det borde vara"! Bidraget är därmed ett av fem som kommer att ställas ut på Kulturhuset i Stockholm under ABFs 100-årsjubileumsvecka den 11-16 juni.

Ord från juryn: "Vi i juryn gillade verkligen din bildserie. Spännande, annorlunda, snyggt".

I ett helt sekel har ABF varit en arena och en motor för engagemang och samhällsförändring. I studiecirklar, föreläsningar och kulturverksamhet har människor utbytt erfarenheter, byggt kunskap, skapat och agerat tillsammans. Fotoutställningen tar sitt avstamp i engagemanget för samhällsförändring. I det som är fel och upprör - och i det vi måste värna och försvara. I vardagen - arbetsplatsen, skolan, bostadsområdet, bostadsorten. Hur ser samhället ut - och hur borde det se ut?

ABF Gotland ville specifikt lyfta fram engagemanget för samhällsförändring även här på Gotland. Därför ordnades en lokal deltävling inom ramen för den nationella tävlingen. Elin Fahlstedt kom på andra plats även i den lokala tävlingen med bilden Minne från imorgon.

ABF Gotland gratulerar med stolthet Elin Fahlstedt!

  • Dela artikel
  • Skriv ut

Senast ändrad den 2 juni 2012.