Gå till innehåll

Har du ett stort intresse för en smal sak?

  • Torsdag, 27 augusti 2015

Cosplay, brädspel, lajv, manga, motorer, teknik, e-sport... Geek Network Gotland är ett treårigt projekt som riktar sig till alla nördar på ön. (Vår definition av ordet nörd, är en person med förmågan att fokusera på ett smalt intresseområde.)

Nu startar vi Geek Network Gotland, ett projekt som riktar sig till alla nördar på ön!

Nätverk, konvent, studieresor & temakvällar blir det. Och så stöttar vi nya och grupper som redan finns. Du som vill och är 13-25 år kan vara med och påverka vem, vad och vart vi ska lägga resurserna. Som exempel är en resa till Dreamhack inplanerad efter önskemål & vi samarbetar med Östans Skuggor, som planerar ett konvent i höst.

Vill du vara med? Vi välkomnar dig som vill bidra lite eller mycket. Är du kanske en utav Inspiratörerna som vi söker? Eller en duktig fotograf som vill dokumentera projektet? Inspiratör är du som kan mycket kring ett särskilt ämne och skulle vilja visa andra dina kunskaper på ex bibiliotek och ungdomsgårdar. Du får betalt, ett intyg och mer att skriva i ditt CV!

Bakom initiativet står Fenix ungkulturhus tillsammans med ABF och Studieförbundet Vuxenskolan. Projektet genomförs med hjälp av Allmänna Arvsfonden.7

Gå med i vår Facebookgrupp!

  • Dela artikel
  • Skriv ut

Senast ändrad den 27 augusti 2015.