Gå till innehåll

Ny arena för politiska samtal

  • Måndag, 11 oktober 2010

Den 4 november kommer fortsättningen på det politiska caféet, som ABF bjöd in till första gången den 7 oktober på Gråbo Kvarterskrog. Ett 15-tal personer anslöt, för att i mysig cafémiljö och under gemytliga former fika tillsammans och diskutera dagsaktuell politik.

Bland annat diskuterades gemensamhetsutrymmen för äldre, tillgängligheten i primärvården, Bussiga kortet, p-avgifter och bostadsbyggande. Diskussionen böljade fritt och alla deltog med lust och engagemang, men också med en tydlig vilja för förändring till det bättre. Några av deltagarna var blivande kommunfullmäktigeledamöter, och har där goda möjligheter att driva de förbättringsförslag som uppkom i diskussionerna.

Förhoppningen är att ännu fler fram över kommer att delta i detta avslappnade men samtidigt framtidsinriktade diskussionsforum, och att framför allt att fler boende i Gråboområdet tittar in för att diskutera eller bara lyssna över en kopp kaffe. De två följande träffarna äger rum torsdagen den 4 november och 2 december kl. 18-20.

  • Dela artikel
  • Skriv ut

Senast ändrad den 30 oktober 2010.