Gå till innehåll

Robert Jon & The Wreck på Bakfickan, Falkenberg!

  • Onsdag, 18 maj 2016

NU ÄR VÄNTAN ÖVER, VI SES FREDAGEN 27 MAJ på BAKFICKAN!!

Ifall ett legendariskt band som Lynyrd Skynyrd hade bildats idag i stället för 1964 – med all den musikaliska och teknologiska utveckling som skett sedan dess – så är det fullt tänkbart att de hade låtit som vårt nya favoritband inom den bokstavstrogna sydstatsrocken.

För första gången någonsin i Sverige, vi presenterar Robert Jon & The Wreck!


I själva verket kommer dessa fem herrar dock från Orange Country, Kalifornien där de bildades 2013. Med sitt senaste, och närmast unisont hyllade, album ”Glory Bound” från i fjol bevisar de med all önskvärd tydlighet hur stark deras ställning är som förmodligen nästa stora grej inom sydstatsrocken, näst efter stornamn som exempelvis Blackberry Smoke.

Faktum är att Robert Jon & The Wreck har europeisk uppbackning av samma agentur – belgiska Teenage Head – som Blackberry Smoke hade på sin första Europa-turné, och se bara hur bra det gått för dem…

Rootsy Music är monstruöst stolta över förtroendet att få vara ombord, och att välkomnar med varm hand Robert Jon & The Wreck till Bakfickan i Falkenberg för en försommarfredag vi sent kommer att glömma!

Hjälp oss gärna med att dela och bjuda in folk till Robert Jon & the Wreck.

  • Dela artikel
  • Skriv ut

Senast ändrad den 18 maj 2016.