Gå till innehåll

ABF film och tv

Sugen på att göra reportage till din förenings hemsida? Använd dig av ABFs studiepaket "Alla kan göra tv" som gör det möjligt för föreningar, organisationer och fria grupper att göra egna reportage till hemsidor, webb-tv och sociala medier.

Filmande-tjejer

Gör webb-tv med egna nyhetsreportage, videoinslag till ditt partis hemsida, filmer som berättar om din förening, bakomfilmer inför teatergruppens premiär - dagens enkla teknik gör det möjligt för alla att göra tv.

Studiepaketet "Alla kan göra tv" består av fyra delar:

Inspirationsfilm som du hittar på abfplay.se Filmen är 45 minuter lång och visar hur man kan göra enkla korta filmer med sin egen mobilkamera och lite mer avancerade reportage med kamera och redigeringsprogram. Filmen finns i en otextad och en textad version. Film Alla kan göra tv
Denna länk leder bort från Abf.se


Studiematerial
för deltagare. Genomgång av hur man gör för att göra ett intressant reportage, hur man lägger upp sitt arbete och även tekniska begrepp. Studiematerialet finns att köpa i ABFs webbutik.

Studiehandledning för cirkelledare. Den tar upp grundläggande saker att tänka på när man är cirkelledare. Upplägget för studiecirkeln är sex träffar om tre studietimmar var. I studiehandledningen finns ett förslag på studieplan.Ladda hem studiehandledningen från ABFs webbutik.

Fördjupningsmaterial som cirkelledare har tillgång till genom den prenumeration som ABFs har hos Voodoofilm. Mer information om detta kan cirkelledare få genom sin lokala ABF-avdelning.

På abfplay.se hittar du en trailer för studiepaketet som kan användas i marknadsföring på hemsidor och sociala medier. Trailer Alla kan göra tv Denna länk leder bort från Abf.se

Tag kontakt med din lokala ABF-avdelning om du vill göra cirklar. Här hittar ABF där du bor.


  • Dela artikel
  • Skriv ut

Senast ändrad den 8 maj 2012.

Kontaktperson

Marianne Högmark