Gå till innehåll

Föreläsning - Rena Relationer med Lennart Matikainen 23/11 kl. 1900

  • Tisdag, 15 november 2011

Rena relationer i Östersund! Föreläsning med Lennart Matikainen. Inspiration och mod att våga välja rätt! Hur ser dina relationer ut; är det lustfyllda eller finns det en massa ”måsten”? Lever du med de människor som du verkligen gillar, oavsett om det är vänner, familj, släkt, partner eller på jobbet? Hur skapar jag mina drömrelationer?
Välkommen till ett inspirerande och kraftfullt föredrag med Relationscoachen och Författaren Lennart Matikainen i samarbete med ABF om hur vi kan skapa Rena relationer i våra liv. En kväll fylld av kunskap, insikter och massor av nyttigt att ta med dig hem och starta upp på nytt!

Lennart är en av landets mest erfarna coacher och har medverkat i media och som ”expert” i Radio P4 under vinjetten ”Fråga Lennart” i över 100 program. Han har även skrivit boken ”Rena relationer” (Bonnier) som sålts i tusentals ex. Han föreläser med humor och igenkänning och delar friskt ut verktyg som alla kan ha glädje av för att skapa sköna relationer i sina liv. Han har också i regi av HelhetsUtveckling och i andra former utbildat coacher sedan 1999.

Föranmälan till ABF 063-57 00 00 eller info.jh@abf.se
Entré 200 kr. Välkommen med din anmälan!

https://www.abf.se/Distrikt-och-avdelningar/ABF-Jamtland/ABF-JH/Kurser-och-studiecirklar/Religion-psykologi-pedagogik/Forelasning-Resna-relationer-med-Lennart-Matikainen-Ostersund/?secForm=1 

  • Dela artikel
  • Skriv ut

Senast ändrad den 23 november 2011.