Gå till innehåll

Konferensen "Inflytande och medverkan 30 januari

  • Fredag, 25 januari 2013

Till dig som jag haft kontakt med angående NSPH:s studiematerial (Din egen makt, Din egen berättelse och Med starkare röst). Här är information om en konferens som jag vet att några av er ska delta i. Ni andra kan följa den på webben. Om ni vill göra reklam för den på era egna hemsidor får ni gärna använda den här texten och bearbeta den så att den passar er.

 

30 januari - ”Inflytande och medverkan - Tillsammans för kvalitet och verksamhetsutveckling”

Konferensen arrangeras av NSPH och Sveriges Kommuner och landsting (SKL). På konferensen deltar personer från olika delar av landet som representerar patient-, brukar- och anhörigorganisationer, studieförbund, kommuner och landsting. En viktig uppgift på konferensen är att låta deltagarna arbeta tillsammans i smågrupper där de får hjälpas åt att utforma olika insatser för att stödja enskildas hälsa – men också för att underlätta den enskildes känsla av delaktighet i sin egen vård, möjlighet att påverka sitt liv, dela sina erfarenheter med andra och kunna påverka samhället tillsammans - samtidigt som verksamheterna får bättre underlag för uppföljning och kvalitetsutveckling.

Tyvärr är konferensen fullsatt men man kan följa den i direktsändning här. Samla gärna fler intresserade kring din dator. Ni kan ladda hem de diskussionsfrågor och underlag som används på konferensen och ni kan även skicka in frågor till konferensens moderatorer. Om ni inte har möjlighet att se den direkt kan ni titta på den i efterhand från SKL:s webbsändningsarkiv.

  • Dela artikel
  • Skriv ut

Senast ändrad den 25 januari 2013.