Gå till innehåll

Vi söker verksamhetsutvecklare!

  • Tisdag, 11 juli 2017

ABF Jönköpings län söker verksamhetsutvecklare!

ABF Jönköpings län har en spännande och mångfasetterad verksamhet i ständig utveckling där våra stora utmaningar är att motverka klassamhället och stärka folkrörelserna. Vi är på offensiven och behöver förstärka vårt folkbildningsarbete med flera medarbetare. Vårt uppdrag är tydligt, vi ska utifrån ABFs idéprogram, vår gemensamma värdegrund och tydliga profil stärka och utveckla medlemmar och medborgare i demokrati- och folkrörelsearbete.

Beskrivning
Som verksamhetsutvecklare ligger fokus i arbetet på att samverka, möjliggöra och utveckla bildnings-och kulturverksamheten. Vi söker dig med erfarenheter från arbete inom folkrörelser och idéburna organisationer och har ett starkt engagemang för folkbildning. Önskvärt är att du har goda kunskaper och erfarenheter från politiska och fackliga organisationer. Du ska ha kompetens att bedriva utvecklingsarbete och utveckla ABFs arbete inom olika områden såsom föreningskunskap men även antirasism, främlingsfientlighet, nya rörelser och social mobilisering och erfarenhet från att skriva projektansökningar och driva projekt. Du ska bistå övriga medarbetare med förslag, råd och stöd utifrån deras behov

Vi kommer att lägga stor vikt vid social kompetens och att du är noggrann och bra på att ta egna initiativ och kunna se möjligheter i problem. Du bör ha goda kunskaper i tal och skrift i svenska och engelska samt vara van datoranvändare.

Möjligheter
Vi erbjuder dig att vara en del i en lärande organisation, där du får arbeta i frihet under ansvar och där du har stora möjligheter att testa egna idéer.

Arbetarnas Bildningsförbund
Arbetarnas Bildningsförbund är en radikal idérörelse med rötter i arbetarrörelsen, därför är det viktigt att du delar arbetarrörelsens värderingar.

Övrigt
Tjänsten innebär arbete i hela Jönköpings län och därför krävs körkort och egen bil. Arbetstiden är reglerad med oregelbundna tider och bedrivs till viss del även kvällar och helger. Lön enligt Handels och KFOs kollektivavtal. Tjänsten är heltid, tillsvidareanställning och vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde till tjänsten 1 september 2017 eller efter överenskommelse. Vi arbetar med ett löpande urval och vill ha din ansökan redan idag. Dock senast den 10 augusti 2017.

Ansökan med CV och presentation av dig själv kan skickas via post eller e-post till Michael Lindberg ABF Jönköpings län, Västra Storgatan 12, 553 15 Jönköping.

E-post: michael.lindberg@abf.se

 Frågor besvaras av Michael Lindberg 076-180 79 29

 

 

  • Dela artikel
  • Skriv ut

Senast ändrad den 11 juli 2017.