Gå till innehåll

Underhållning

ABF Kronoberg kommer i kontakt med många musikskapare, här är några som ibland anlitas på våra arrangemang. Vill du/ni också stå med?, skicka ett mail till mats.persson@abf.se Några tips...

Glädjespridarna. En sång och musikgrupp från Ljungby som gör skäl för sitt namn.
Framför svenska visor och schlagers med sprudlande glädje. De har många års vana tillsammans där de framträtt  hos olika föreningar och vårdboende i Kronobergs län men också i Blekinge och Jönköpings län. Kontaktpersoner: Birgit Runnemalm tel 0372—142 30. Sivert Josefsson tel 0372—815 91.

Kosta Oktetten spelar underhållningsmusik,  med inriktning mot bruksmusiken, vals, tangos, jazz, och schlagers. Totalt 10 musikanter. Kosta Oktetten kan också bistå med den tidens dansmusik.
Kostnad: 5000:- exklusive resor och logi.
Kontakta: Michael Pettersson 0705-16 99 73

Kosta Musikkår spelar konsertmusik, den klassiska blåsmusikrepertoaren och gärna med någon solist, de har repertoar för att spela underhållningsmusik.
Kostnad. enligt överenskommelse. Dock måste vi alltid ha kostnadstäckning för resor och solister, utifrån det diskuterar vi vidare.
Kontakta: Michael Pettersson 0705-16 99 73

Glastrumpetarna. Glastrumpeterna är mycket unika och är tillverkade av den legendariske glasblåsarmästaren Bengt Heintze. Glastrumpeterna tas i bruk vid invigningar och annat ståhej.
Kostnad 3000:- exklusive resor och logi.
Kontakta: Michael Pettersson 0705-16 99 73

Mikael Litén, 54 år och går under artistnamnet Rössmåla Elvis. Jag sjunger till bakgrundsmusik och musikstilen är väldigt dansant och medryckande. Jag håller mig på 50-, 60-, 70-, 80-talet och blandar in dansband och country vilket resulterar i en väldig bred blandning med en väldigt hög igenkänningsfaktor. Jag tillämpar individuell prissättning med egentligen bara ett undantag och det är för Midsommarhelgen. En spelning kostar ca 1300 kr plus bensin. och då får du gott och väl 1 timmes underhållning. En helkväll kostar runt 3000 kr lite beroende på vart i landet det är, (bensinen kostar ju lite). Jag spelar inte dansbandsmusik utan jag spelar musik du kan dansa till, alltså inte traditionell dans. Skulle det vara så du redan har bokat musik men får ett återbud med kort varsel så tveka inte att höra av dig, jag kan ställa upp med väldigt kort varsel. Vill du boka flera spelningar tittar vi på priset så att du och jag blir nöjda. Väl mött och tveka inte att höra av dig med din förfrågan! (OBS!, Priset går alltid att diskutera). Vill du lyssna lite innan så du inte ”köper” grisen i säcken så finns jag på https://soundcloud.com/mikael-liten
duokaramima@gmail.com - Rössmåla Fridsbo, 36013 Urshult, 0706-720901


  • Dela artikel
  • Skriv ut

Senast ändrad den 16 mars 2017.