Gå till innehåll

ABF Norr i Haparanda på Integrationsdagen ”Alla världens folk”

  • Tisdag, 14 september 2010

Här bjuds man som besökare på Fri entré till en dag för hela familjen! Platsen är Folkets Hus samt Idrottshuset i Haparanda som för dagen är proppfulla med allehanda aktiviteter och underhållning.

Meningen med dagen är att ge allmänheten möjlighet att bekanta sig med andra kulturer, och här kan du som besökare pröva på olika aktiviteter.
Lyssna på föreläsningar, inspireras av sång och musik, smaka på och känna doften av spännande mat. Här finns något för alla, både ung och gammal.

Bland annat kan du besöka Ryska föreningen Matrjoschka som kommer att visa och berätta om sin kultur, rysk mat, musik mm och vad som händer i just deras föreningsverksamhet. Det blir en dansuppvisning med barnen i föreningen samt sång av föräldrarna. Matrjoschka ryska förening samarbetar med ABF Norr i Haparanda.

Evenemanget är ett samarbete mellan Haparanda Stad, Integrationsenheten, ABF Norr i Haparanda, Haparanda Teaterförening, Röda Korset, Rädda Barnen, FN-föreningen, Kyrkan i Haparanda, Studieförbundet Vuxenskolan samt andra lokala föreningar.
Boka Söndag den 3 oktober kl. 13-16! Välkomna!

Läs mer på www.haparanda.se

  • Dela artikel
  • Skriv ut

Senast ändrad den 14 september 2010.