Gå till innehåll

ABF Norr Piteås musikverksamhet

  • Torsdag, 15 november 2012

Porten kommer i huvudsak inrikta sin verksamhet på bandverksamhet och musikcirklar i olika instrument.

Huvudsätet för Porten är vårt nya musikhus som finns på Furuängsvägen 101 i Munksund/Piteå där vi har 5 stycken fantastiska replokaler utrustade med sånganläggning. Dessutom har vi en instrumentdoktor i huset som hjälper våra band med sina instrumet.

Tanken med huset är att många med samma intresse ska samlas och utbyta erfarenheter med varandra. Det är viktigt att samarbeta när man är på "garagemusikernivån" därför är Porten helt perfekt för yngre musiker som kanske nyss börjat med sin musikaliska bana.

Porten startade den 20 februari 2012 och hade då 2 band som bedrev cirklar. I skrivande stund har vi 25 band som har cirklar hos oss på ABF Porten. Förutom Porten har vi dessutom dragit igång en scen som vi kallar för Garage, tillsammans med Kultur & Fritid Piteå, Musik och dansskolan Piteå samt andra studieförbund. Här får våra band visa upp sitt kunnande inför en härlig livepublik.

Har du ett band som behöver replokal eller kanske hjälp på annat sätt, tveka inte, kontakta Svenka på telefon 070-137 77 97

  • Dela artikel
  • Skriv ut

Senast ändrad den 5 december 2013.