Gå till innehåll

Föreläsning i Boden - Möten med "normalstörda" när man lever med Adhd i vardagen

En föreläsning med André Bengtsson om hur vardagen ser ut, kan se ut och vilka situationer som kan uppstå för både den som lever med diagnoserna Adhd och Borderline i möten med personer som inte har en diagnos, i möte med dom ”normalstörda”. Det är en ärlig o väldigt öppen berättelse om vardagens svårigheter, glädjestunder, bra och dåliga situationer, allt tillsammans med diagnoserna, där både skratt och tårar kan förekomma.

Men det är också en berättelse om hur den som möter personer med diagnoser kan underlätta för att det skall bli så bra som möjligt, både för sig själva oc...h den som står på andra sidan.

André vägrar kalla sin Adhd för ett funktionshinder, istället kallar han sin diagnos för en tillgång, som man ibland älskar och ibland inte alls tycker om, men den finns där. Han är inte sina diagnoser, men hans diagnoser är en del av honom. Det största funktionshindret för en person med en diagnos, är samhället och omgivningens brist på kunskap och förståelse i möten med personerna.

OBS! Föreläsningen äger rum i Cafe Saga, den lokal som tidigare var Sagas stora kapprum/garderob. Antalet platser är begränsade. Fri entre - Kom i tid Finns det hjärterum...
Fika kan köpas i Cafeet.
Varmt välkomna!

ABF Norr & ABF Norr Boden arrangerar under Psykiatriveckan.

Länkar:
https://www.facebook.com/events/303951359984760/
http://boden.tidningenextra.se/exb/indexDesk.aspx

 


  • Dela artikel
  • Skriv ut

Senast ändrad den 29 september 2016.