Gå till innehåll

Open Stage - Öppen scen

Open Stage är sedan fyra år ett återkommande kulturarrangemang på lördagar kl.18.00, 2-3 gånger på våren och 2 gånger på hösten och innebär att vi erbjuder en scen som är öppen för alla som vill uppträda. Stor vikt läggs på det sociala mötet mellan de som uppträder på scen, bland människor i publiken och alla tillsammans.

Open Stage i Töre

Plats: ABF-huset, Skolvägen 2 i Töre
Framträdandet: max 30 min, kan vara allt från musik, sång, dans, drama, dikt eller text typ spoken words. Allt är välkommet bara man håller sig inom FN:s konvention om mänskliga rättigheter, dvs. inga rasistiska eller kränkande utspel.
Dessutom är Open Stage ett stående inslag på lördagen under Törebygdens Kulturvecka, sista veckan i juni månad, då är evenemanget kl.13.00 och utomhus vid ABF-huset.

Alla som vill delta kan antingen göra en föranmälan om sitt deltagande till ABF Norr Kalix/Töre eller göra ett mer spontant framträdande på scen sist på kvällen/dagen då scenen är öppen för den som vill. Inspirationen samt musikglädjen flödar och då brukar även nya band knytas mellan människor med bl. a musik som sitt stora intresse och det kan bli nya sammansättningar på scen.

Evenemanget har ingen entréavgift, är drogfritt och fika finns till försäljning.

Frågor och/eller intresseanmälan gör du till:
Karin Lundström ABF Norr Kalix/Töre telefon 0923-640272
e-post: karin.lundstrom@abf.se

Besök gärna ABF Norr Kalix på Facebook och där kan du se bilder från tidigare Open Stage kvällar.


  • Dela artikel
  • Skriv ut

Senast ändrad den 2 juni 2016.