Gå till innehåll

Lär dig att laga din favoritmat

ABF har ett brett utbud i konsten att laga mat. Vi är många som älskar att laga mat och gärna låter kreativiteten flöda i köket med hjälp av fräscha råvaror och recept. Både stjärnkockar och nybörjare är välkomna!

Lär dig laga mat! Foto: Photoxpress

Hos ABF kan du göra spännande matlagningsresor och botanisera i världens kök. Vi upptäcker nya smaker som gör vardagen lite mer exotisk eller lyfter festen. Upptäck läckerheter som piri-piri, baba ghannough och raita eller lär dig att laga en mustig cassoulet eller en frestande bouillabaisse.

Jordgubbe Hitta en kurs inom matlagning, dryckeskunskap och bakning

 

Varför inte hänga med på en cirkel som lär dig grunderna i den indiska matlagningen? Eller studera och praktisera den italienska mat- och vinkulturen?

Vi har också kurser i hur du kan laga svensk mat och husmanskost. Och vem kan motstå doften av nybakat bröd. Lär dig att laga ett underbart surdegsbröd som ingen tackar nej till. Tillsammans lär vi oss att komponera gourmetmåltider för både öga och mage. Men också att koka soppa på spik. Hur kan man laga både billig, god och näringsriktig mat?

Baka, woka och grilla. Foto: Photoxpress

Ge dina barn den bästa starten i livet med god och näringsriktig mat under småbarnsåren och lär din tonåring att laga bra mat och få en fin stund tillsammans på köpet.  Matlagning tillsammans med vänner och familj är också ett härligt sätt att umgås. ABF har kursen för dig som vill utvecklas eller inspireras i din matlagning. 


  • Dela artikel
  • Skriv ut

Senast ändrad den 19 oktober 2010.

Börja laga mat med ABF

Är du nyfiken på matlagning? ABF anordnar studiecirklar i matlagning över hela Sverige. Kliv in i köket tillsammans med oss.