Gå till innehåll

Allsång i Gamla stan: Lena Tjäder Smith med gästartister Sonja Ander & Maria Hakegård

allsång
Tid: Torsdag 17 augusti 15:30 - 17:30
Lokal/sal: 59:an Motala
Adress: Nedre Kaptensgatan 7, 59127, MOTALA
Vägbeskrivning/karta
Arrangemangsnr: 241274

I år är det tioårsjubileum för Allsången i Gamla Stan, Motala! Allsången startade som en aktivitet inom ramen för det bostadssociala projektet, Framtid Gamla Stan och har sedan blivit ett årligt inslag i Motala centrum. Allsången är mycket populär och som mest har arrangemanget lockat drygt 150 besökare, ett rekord som mycket väl kan slås denna jubileumssommar.

I sommar kommer samtliga tidigare allsångsledare att återvända. Programmet inleds med att Anders & Peter (2013-2015) håller i två torsdagar och därefter tar Ivar & Lillemor (2010-2012) över under två torsdagar. Sedan är det Lena Tjäder Smith (2016) som leder under två torsdagar och på avslutningen deltar alla ovan nämnda plus Christina Öberg som ledde allsången de två första åren (2008-2009).

Under en del torsdagar kommer det även gästartister till allsångsträffarna. I år kommer Erika Persson, Kulturskolans visgrupp, Benny Waldner, Sonja Ander & Maria Hakegård samt Motala Kammarkör.

I pausen finns möjlighet för alla att köpa fika från Intresseföreningen på plats.

Historiskt har de flesta allsångseftermiddagarna kunnat hållas utomhus på baksidan vid Intresseföreningens lokaler på Kaptensgatan 7 i Motala, men det finns alternativ inomhus för de tillfällen då vädret inte tillåter uteaktiviteter.

Se hela programmet här.

  • Dela artikel
  • Skriv ut

Senast ändrad den 29 juni 2017.