Gå till innehåll

Norrköping Pride

  • Onsdag, 2 maj 2012

Nu är det återigen dags för färgglada Norrköping Pride! ABF-huset Bergslagsgården är en av knytpunkterna under festivaldagarna.

I år är ABF Bergslagsgården vid Skvallertorget en av huvudlokalerna för Norrköping Pride som går av stapeln den 4-5 maj för fjärde året i rad. Än en gång blir vi alla inbjudna till en helg för att roas, chockas, förundras och glädjas tillsammans men även för att enas i ilskan över den orättvisa behandling olika individer dagligen utsätts för.

Med temat ”På gränsen” fortsätter diskussionen om individens plats i vårt offentliga rum och Norrköping Pride vill skärskåda de rättigheter och möjligheter vi har att påverka ramarna för vårt eget liv och vår egen identitet.

På ABF Bergslagsgården kommer vi att ha flera intressanta föreläsningar bland annat om transsexualism, hatbrott mot hbtq-personer, trans- och åldrande. Unna dig en fika samtidigt som du träffar lokala, regional och nationella föreningar på vårt Infotorg på övervåningen. Ta med barnen, vi bjuder på saft och sagostund. Hjärtligt välkomna hoppas vi ses!

Se hela programmet här.

Se affischen här.

  • Dela artikel
  • Skriv ut

Senast ändrad den 29 april 2013.