Gå till innehåll

Nu är ABF Östergötlands nya chef på plats!

  • Tisdag, 19 maj 2015

Den 17 augusti tillträdde ABF Östergötlands nya chef, Gunilla Solveigsdotter. Gunilla är boende i Norrköping och har hjärtat i arbetarrörelsen. Hon jobbade tidigare som chef på arbetsmarknadskontoret i Norrköping och ser nu fram emot sitt nya uppdrag i ABF. Här kommer Gunillas presentation av sig själv!

Hej! 

Jag heter Gunilla Solveigsdotter Ottosson och först och främst vill jag säga att jag är glad och stolt över uppdraget att leda ABF i Östergötland.

Jag arbetade tidigare som chef på Arbetsmarknadskontoret i Norrköping där huvuduppgiften är socialt arbete och att erbjuda arbetsmarknadsinsatser som ska leda till arbete, studier eller andra vägar som leder framåt.

Andra erfarenheter är arbete inom Vuxenutbildning och Kunskapslyftet. Jag har också varit verksam inom folkhälsoarbete, arbete med ungdomar, flyktingverksamhet samt en hel del annat. Jag har tidigare varit engagerad inom Rädda Barnen och bl.a. utbildat olika aktörer inom barnkonventionen.

 Jag har en stark tilltro till människors egen kraft till utveckling och förändring på sina egna villkor. Och har ett stort engagemang för att på olika sätt bidra till människors utveckling och lärande. Något som jag känner att det finns stora möjligheter till inom verksamheten.

 Jag ser fram emot att tillsammans med medarbetare, deltagare och medlemsorganisationer mfl fortsätta det goda arbetet att utveckla ABF.

Vi ses!

Gunilla Solveigsdotter Ottosson

  • Dela artikel
  • Skriv ut

Senast ändrad den 31 augusti 2015.