Gå till innehåll

Eva är alltid på väg!

  • Måndag, 6 december 2010

Eva Bendz har en stor passion här i livet – att resa, möta kulturer och träffa människor runt hela världen samtidigt som hon försöker göra nytta.

Eva Bendz har en stor passion här i livet – att resa, möta kulturer och träffa människor runt hela världen samtidigt som hon försöker göra nytta. Hon har arbetat som lärare i Latinamerika, vandrat i Nepal, delat ut glasögon med Vision for All, jobbat sig fram på Nya Zeeland, blivit jagad av ett sjölejon på Sydpolen...

skola

Det är sällan hon bott på fina hotell – för det mesta har hon hittat lösningar som ligger närmare människor i vardagen. Som till exempel på Nya Zeeland där hon reste runt och jobbade på varje plats för kost och logi. Den möjligheten hittade hon via en hemsida på nätet och över huvud taget är Internet en ovärderlig källa om man vill hitta spännande resmål, hitta billiga sätt att ta sig fram och dessutom ett fantastiskt sätt att möta människor.

berg

Nu vill Eva gärna dela med sig av sin kunskap om hur man kan förverkliga sina resedrömmar och det gör hon genom att bli cirkelledare på ABF. Vi har kallat cirkeln Globetrotter - Resekunskap.

I cirkeln är det DINA resedrömmar som är utgångspunkten och tillsammans ser vi på hur de skulle kunna förverkligas med utgångspunkt i den stora erfarenhet Eva har samlat genom ett långt livs resande. Är du intresserad Anmäl dig här.

  • Dela artikel
  • Skriv ut

Senast ändrad den 29 april 2013.