Gå till innehåll

Verksamhetsledare sökes

  • Onsdag, 11 november 2015

ABF är Sveriges största studieförbund med verksamhet i Sveriges alla kommuner. ABF Östergötland samverkar med föreningar och erbjuder allmänheten folkbildning och kultur i form av studiecirklar, kurser och kulturarrangemang.

ABF Östergötland har en stor och bred folkbildande verksamhet som omfattar ca 131 000 studietimmar inom studiecirkel- och kulturverksamhet. ABF Östergötland bedriver verksamhet i länets samtliga kommuner. Att arbeta inom ABF innebär att man tillsammans med medlemsorganisationer och kommuninvånare och andra samhällsaktörer skapar folkbildandeverksamhet som leder till utveckling för både individ, organisation och samhället i stort.

Vi söker nu en verksamhetsledare med grundplacering i Linköping.

 Arbetsbeskrivning

Arbetet innebär att tillsammans med våra medlemsorganisationer, föreningar, kommuninvånare och övriga aktörer i samhället utveckla och skapa folkbildande verksamhet.

Att organisera och administrera studiecirklar och kulturprogram

Studieservice till deltagare, ledare och föreningar.

Arbete med att stärka folkrörelser.

Länsövergripande uppdrag.

Verksamhetsutveckling.

 

Din profil

Vi söker dig som har ett positivt synsätt, är serviceinriktad, initiativrik, arbetar strukturerat, tar eget ansvar och är flexibel. Som person är du stabil, prestigelös och kreativ. Du har en god förmåga att samarbeta med människor i olika situationer och från olika kulturer. Därutöver får du gärna ha erfarenhet av arbete med folkbildning, folkrörelser och erfarenhet av arbete kopplat till exempelvis arbetsmarknad, jämställdhet, kultur, integration, demokrati och miljö. Ett plus är om du har erfarenhet av projektledning och utvecklingsarbete.

Du har minst 3-årigt gymnasium eller motsvaraend och god datorvana.

Ett krav är att du delar ABF:s grundläggande värderingar enligt ABF:s idéprogram.

Mer information och ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Vi tillämpar 6 mån provanställning.

Tillträde snarast möjligt.

Lön enligt överenskommelse 

Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du Gunilla Solveigsdotter Ottosson, chef, ABF Östergötland, telefon 013-242501 eller 072-2137799. Facklig företrädare: Agnetha Kovacevic, telefon 013-242505 eller 070-4676269.

 

Vi söker dig som har kompetens att bidra till vår verksamhet oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

 

 

Välkommen med din ansökan och CV senast: 27 november 2015.

 

Ansökan skickas till:

Gunilla Solveigsdotter Ottosson

ABF Östergötland

Snickaregatan 22

582 26 Linköping

 

Vi tar även emot ansökan via e-post: gunilla.solveigsdotter@abf.se

  • Dela artikel
  • Skriv ut

Senast ändrad den 12 november 2015.