Gå till innehåll

Kurser och studiecirklar

Bra att veta

Anmälan

Anmäl dig på vår hemsida, genom ett personligt besök på vår expedition, per telefon eller via e-post. Anmälan är bindande.

Avbokning

Du har rätt att avboka cirkeln sju dagar före cirkelstart. Om du avanmäler dig sernare än sju dagar före cirkelstart debiteras en avgift motsvarande halva cirkelavgiften. Vid avbokning när cirkeln har startatär du skyldig att betala full avgift. Om du måste avbryta cirkeln pga varaktigt studiehinder som sjukdom eller flytt från orten betalar du för de gånger du deltagit samt en administrationsavgift.

Cirkelstart

Om inget annat anges startar cirklarna tidigast i vecka 4 för vårterminen och 36 för höstterminen eller efterhand som de fulltecknas.

Studietid

1 studietimme = 45 min

Kallelse

Alla deltagare får en kallelse per post/e-post minst en vecka före cirkelstart.

Avgiften

Du får ett inbetalningskort tillsammans med kallelsen. I avgiften ingår inte kostnader för studie- och arbetsmaterial.

Delbetalning

Önskar du dela upp betalningen av kursavgiften? Meddela oss detta när du anmäler dig så lägger vi upp det så att det passar dig.

Kolla med facket

De flesta fackförsningar ger bidrag till många av ABFs cirklar. Ta kontakt med din fackförsningsexpedition och hör efter om du kan få bidrag till din cirkel.

Anpassat

Alla är välkomna till ABF! Vi försöker tillgängliggöra våra lokaler och vår verksamhet så att alla kan delta oavsettmodersmål eller funktionshinder. Kontakta oss så berättar vi mer.

Observera

Alla deltagare i ABFs studiecirklar är försäkrade. Vi följer avtal med Konsumentverket angående anmälan och avanmälan till studiecirkel.