Gå till innehåll

Dövfilmfestival Skåne

Tid: Lördag 24 mars 13:00 - 20:30
Lokal/sal: Biograf Panora, Filmsal
Adress: Friisgatan 19 D, 21421, MALMÖ
Vägbeskrivning/karta
Arrangemangsnr: 237545

När man ser alla viftande händer som sveper över bildrutan, förstår man att vår filmfestival är något annorlunda. Våra filmer är på teckenspråk!

Syftet med vår filmfestival är att erbjuda döva möjligheten att se filmer på teckenspråk från olika håll i världen. Vi vill även locka nyfikna personer som inte har något med teckenspråket att göra att upptäcka filmer med ett språk, en kultur och en hel värld de annars inte är vana vid.

Sitt ner, låt dig fångas av alla spännande filmer och var med och upptäck en ny värld. Alla är varmt välkomna till vår dövfilmfestival – oavsett vem du är!

Lördagens program är veckans huvudhändelse; den stora dagen för Dövfilmfestival Skåne. Då visar vi hela utbudet av våra filmer. Många spännande filmer att se fram emot!
Några visningar kommer det att vara på vardagar.

Så här ser programmet ut för lördagen:
Film: Start Line
Klockan: 13.00 - 15.00
Film: Kortfilmspaket
Klockan: 15.30–17.40
Film: Wonderstruck
Klockan: 18.30–20.30

För mer detalj info om programmet se: http://www.buff.se/program/schema/

Dövfilmfestival Skåne är ett samarbete mellan Kulturföreningen Turkos, Mo Gård folkhögskola i Åkarp och spelföreningen Spelis.
Festivalen har funnits sedan 2013. För två år sedan började vi samarbete med BUFF, barn- och ungdomsfilmfestival. Det fina samarbetet har vi även i år.
Viktor Jäderlund och Hien Wollinger, Dövfilmfestival Skånessjkl.
  • Dela artikel
  • Skriv ut

Senast ändrad den 13 mars 2018.