Gå till innehåll

Efter Inez - Förhandsvisning och regissörssamtal

Tid: Onsdag 27 september 18:00 - 19:15
Lokal/sal: Biograf Panora, Filmsal
Adress: Friisgatan 19 D, 21421, MALMÖ
Vägbeskrivning/karta
Arrangemangsnr: 235317

FÖRHANDSVISNING & REGISSÖRSSAMTAL: EFTER INEZ

EFTER INEZ är en film om att överleva sorg. Den utforskar hur individer sörjer olika, genusaspekter på sorg och tabun i vårt samhälle.

Panora har bjudit in en kunnig panel för att utveckla samtalet om detta från olika perspektiv, och för att möta publikens frågor och funderingar. Som PANELDELTAGARE välkomnar vi denna kväll: filmens regissör Karin Ekberg, Anna-Maria Stenlund Gruvebäck från Spädbarnsfonden, samt Åse Knutsson Kurator från Kvinnosjukvården vid Skånes Universitetssjukhus.

NÄR: onsdag 27 september kl 18.00
BILJETTER: http://bit.ly/2xIEFAw

EFTER INEZ
Regi: Karin Ekberg, Sverige, 76 min, språk: Svenska, textning: Svenska
Denize och Filip har allt förberett: babysäng, barnvagn, små kläder, till och med bilbarnstolen är monterad. Barnet de väntar kan komma när som helst. Men på en sista rutinkontroll stelnar barnmorskan till. Det finns inte längre något hjärtljud.

EFTER INEZ är en ny film av regissören bakom den omtalade och omtyckta "Att skiljas" (2014). Filmen vann Tempo Documentary Award på Tempo Dokumentärfestival 2017.

Filmen har premiär på Panora 30 september.
Mer info: http://www.panora.se/events/efter-inez-forhandsvisning-regissorssamtal

Arrangör: Folkets Bio Malmö i samarbete med Spädbarnsfonden, Kvinnosjukvården vid Skånes Universitetssjukhus och ABF Malmö.

  • Dela artikel
  • Skriv ut

Senast ändrad den 7 september 2017.