Gå till innehåll

Hälsa, vård, livsstil

armar_LEF_180x115

Satyananda Hathayoga nybörjare/grund 105 min

Denna yoga är en klassisk yoga (som ofta också kallas för Hatha Yoga ) med influenser från Swami Sivananda och Swami Satyananda traditionen. En mycket skön Yoga som passar de flesta.

Under kursens gång går vi genom olika enkla, mjuka och behagliga yogaprogram för att öppna upp i höft och bröst. Vissa yogaställningar –Asanas är mera rörliga och dynamiska och andra mer stilla och djupgående. Vi lär oss även att slappna av i muskler och i hela kroppen vilket kan påverka din hälsa positivt samt förbereda kropp och sinne för mer avancerade asanas och meditation. Yogan lägger stor vikt vid närvaro och acceptans, både mot sig själv och hur saker är just nu.

En yogakurs hos oss är som en utvecklande process där vi bygger på med något nytt varje gång. Varje lektion består av Asanas (fysiska övningar/yogaställningar), Pranayama (andningsövningar, andningstekniker) samt Yoga Nidra ( kortare avspänning), som kan hjälpa dig att släppa stress och oro och upp ett inre lugn.

Fungerar både för dig som har både mindre eller mer erfarenhet då man alltid utgår från sig själv och sin egen kropp. Du, som har gjort yoga länge, kan även upptäcka mer djupgående och balanserade effekter av yoga.Observera att varje lektion är 1 h och 45 min lång varav ca 50 min är asanas (yogaställningar)

Läs mer om kursen, läraren och vad du bör tänka på under www.yoga-eslov.se

Skriv i noteringar om eventuell rabatt

Är du osäker på om yoga är bra för just dig, kontakta din vårdkontakt.


Välkommen!

Pris 990 kr

  • Dela artikel
  • Skriv ut

Senast ändrad den 25 juli 2017.

Fakta

Startdatum: 13 september 2017

Veckodagar: Onsdag(ar)

Tidpunkt: 17.30 - 19.15

Antal tillfällen: 7

Arrangör: ABF MittSkåne

Cirkelledare:

Plats: Body And Mind, Yogasalen 105
Gladan, Bruksgatan 11, 24139, ESLÖV

Arrangemangsnummer: 104752


Visa större karta