Gå till innehåll

Mat och dryck

mat2

Vegetarisk matlagning

Under fem kvällar kommer du få en teoretisk bas för att kunna skapa nyttiga och balanserade vegetariska måltider.

Vi kommer att laga vegetariska aptitretare, snacks, soppor, förrätter, huvudrätter och efterrätter från olika kulturer och länder som vi tillsammans äter som middag eller kvällsmat över samtal om olika ämne som intresserar oss.

En kurs för dig som är nyfiken på att äta med vegetarisk mat likaså som för dig som söker inspiration.

Denna kurs är varannan vecka.

Ledarens profil:
Mariam Meynert kommer ursprungligen från Indien och är bosatt här i Sverige sedan 1985. Mariam är utbildad hem och konsumentkunskapslärare och har 30 års erfarenhet som lärare. Mariam har ett brett intresse i olika kulturens matlagningsvanor och rätter.


Kostnad för råvaror tillkommer med ca 50 - 70 kr/tillfälle.
Ta gärna med en matlåda så du kan ta med dig maten hem om det blir något över.


OBS! På grund av inhandling av råvaror måste du alltid sjukanmäla dig senast 24 tim innan kurstid. Detta gör du direkt till ledaren. Annars kan du bli skyldig att betala för maten trots frånvaron vilket i så fall kommer att faktureras dig i slutet av kursen.

Välkommen!

Pris 990 kr

  • Dela artikel
  • Skriv ut

Senast ändrad den 21 augusti 2017.

Fakta

Startdatum: 21 september 2017

Veckodagar: Torsdag(ar)

Tidpunkt: 18.00 - 20.30

Antal tillfällen: 5

Arrangör: ABF MittSkåne

Cirkelledare: Mariam John Meynert

Plats: Kanalgatan 30 A, Vita Rummet / Köket
Kanalgatan 30 A, 24130, ESLÖV

Arrangemangsnummer: 105016


Visa större karta