Gå till innehåll

Musik, sång, kör

SYRISKRE_180x115

Enskild sångundervisning - var eller varannan vecka

Tycker du det är roligt att sjunga och vill utvecklas bara för din egen skull eller har du kommit längre med din sång och vill träna inför något specifikt? Då kan du anmäla dig till enskild sångundervisning.

Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller mer van sångare. Vi skräddarsyr undervisningens innehåll efter dina önskemål, och utgår från dina mål och visioner för att lägga upp en plan för kursen, tillsammans med sångpedagogen.

Exempel på vad du kan få arbeta med på enskild sångundervisning är sångteknik t.ex. andning, stöd, frasering m.m, och förmedla text och känsla. Dessutom får du möjlighet att sjunga i olika genrer och du får med dig stiltypiska verktyg för din sång.

Undervisning sker i genrerna Klassiskt, musikal, visa, pop och jazz.

Ledare är Mattias Svensson, utbildad sångpedagog och körledare vid Musikhögskolan i Malmö. Mattias brinner för att undervisa, och sjunger också konsertant i flera olika genrer och har uppträtt tillsammans med olika artister.

Skriv på noteringar (när du anmäler dig) om du önskar gå var eller varannan vecka. Skriv gärna även vilken dag i veckan samt ca: tid på dagen/kvällen du skulle önska. Vi försöker möta allas behov i den mån det går.

Varje lektion är 45 min

Möjlighet till uppträde för vänner, familj och bekanta i slutet av kursen finns tillsammans med andra elever (måste vara minst 3 intresserade) . Detta kostar 300 kr extra. Skriv i anteckningar om du är intresserad av detta eller pratat med ledaren.

Välkommen!

Pris 1790 kr

  • Dela artikel
  • Skriv ut

Senast ändrad den 7 september 2017.

Fakta

Startdatum: Meddelas senare

Veckodagar: Tisdag(ar)

Tidpunkt:

Antal tillfällen: 6

Arrangör: ABF MittSkåne

Cirkelledare:

Plats: Kiliansg 9 vån 3 Studion, ABF MittSkåne
Kiliansgatan 9, 22350, LUND

Arrangemangsnummer: 104709


Visa större karta