Gå till innehåll

Musikskolan i Perstorp

På uppdrag av kommunen har ABF Skåne Nordost drivit Musikskolan i Perstorp under ett antal år. Nu kommer musikskolan att göras om till kulturskola.

 

Perstorps kommun har beslutat om att dagens musikskola ska göras om till kulturskola från och med höstterminen 2017. Den nuvarande musikundervisningen kommer efter hand även att kompletteras med dans och drama/teater.

Nytt är också att Perstorps kommun kommer att överta driften från och med i höst. De nuvarande musiklärarna kommer att erbjudas fortsatt anställning och engagemang inom musikundervisningen.

ABF avslutar det nuvarande uppdraget med musikskolan den 30 juni 2017.
Vår ordinarie verksamhet i Kulturhuset ABF i Perstorp fortsätter som vanligt med studier, dans, rockskola med mera i replokaler och musik- och dansstudio, jämte olika kulturarrangemang i samverkan med t ex Perstorps kommun, biblioteket, föreningar och andra samarbetspartners.

Du som är målsman till elev som deltar i musikundervisningen idag kommer att bli kontaktad av Perstorps kommun under sommaren för mer information.
 
Har du/ni frågor just nu om kulturskolan from höstterminen 2017, så vill vi be er kontakta Perstorps kommun, kultur- och fritidsförvaltningen, 0435-390 00.

 


  • Dela artikel
  • Skriv ut

Senast ändrad den 15 juni 2017.