Gå till innehåll

Kl.7 - Föreläsning: "Jorden runt med Stefan Rohdin och Elinor Medhammar"

Tid: Måndag 30 oktober 19:00 - 20:30
Lokal/sal: Biblioteket - Trelleborg
Adress: Astrid Lindgrens Allé, 23122, TRELLEBORG
Vägbeskrivning/karta
Arrangemangsnr: 135871
Drömmer du om att resa och upptäcka världen, besöka nya spännande platser, träffa nya människor och uppleva nya kulturer? På riktigt. Inte på ett charterhotell med svenska menyer på restaurangerna och ett späckat semesterschema med guidade busslaster fulla med turister och klickande kameror. Utan att leva för dagen och lämna livet hemma under en längre tid och ge dig ut på ett äventyr utan att riktigt veta vad som kommer hända. Känna frihet att göra precis vad du vill varje dag, få inspiration och kanske rent av att hitta meningen med livet.

Hur skulle det vara att leva ett enkelt liv utan materiella saker och endast bära med sig det mest nödvändiga i en ryggsäck? Vad ska man tänka på inför och under en lång resa och hur känns det att komma hem igen efter ett år på resande fot? Hur klarar man att resa med sin partner och vara tätt inpå varandra varje dag under ett helt år?

Vi berättar om vårt reseäventyr som varade i ett helt år och som tog oss jorden runt, kors och tvärs genom Asien, ner till Australien och Nya Zeeland och över till USA. Vi delar med oss av våra upplevelser och besvarar frågor som du kanske vill ha svar på inför ditt framtida äventyr!

Entré: 100 kr
TA-lustkort: 80 kr
Biljett köpes på Trelleborgs Bibliotek

Kl.7 är ett samarbete mellan Trelleborgs Bibliotek och ABF Sydvästra Skåne.

Välkommen till Trelleborgs bibliotek!
  • Dela artikel
  • Skriv ut

Senast ändrad den 6 oktober 2017.