Gå till innehåll

Nu startar vi nytt ungdomsprojekt

  • Torsdag, 10 augusti 2017

ABF Sydvästra Skåne startar i samarbete med Hyresgästföreningen ett nytt ungdomsprojekt - Hip Hop Kliniken. I Hip Hop Kliniken vill vi ge alla samma chans att synas och göra sig hörda. Alla har en röst - alla har en historia!

Hip Hop Kliniken är ett projekt för ungdomar som ska drivas av ungdomar, med hjälp av vår kompetens och vägledning. I augusti öppnar första inspelningsstudion men kommer inom kort att bestå av två studios för inspelning, danslokal, foto/video-redigeringsrum, DJ rum och café. Till en början kommer studion att finnas på Klockarevägen och danscirklar att hållas i S.M.U.R.Fs lokaler i gamla brandstationen men visionen är att kunna samla all verksamhet i en lokal.

Ledare och ansvarig för verksamheten är Diego Fagnani, före detta artist med artistnamnet Don Diego, och musikproducent. Diego har jobbat i många år med eliten inom såväl svensk hip hop som med internationella artister och haft flera skivkontrakt. 

Diego kommer att lära ut låtskrivning och musikproduktion medan andra aktiviter, såsom tex dans, kommer att ledas av andra cirkelledare. Efterhand kommer det att finnas möjlighet för ungdomarna själva att vara cirkelledare.

Alla aktiviteter är kostnadsfria.

Inför uppstarten anordnas ett informationsmöte för alla intresserade ungdomar och föräldrar.

Tid: Onsdagen den 16 augusti kl 17.00
Plats: ABF Sydvästra Skåne, Storgatan 25 Svedala

  • Dela artikel
  • Skriv ut

Senast ändrad den 17 augusti 2017.