Gå till innehåll

Vårens cirklar öppna för anmälan

  • Torsdag, 23 november 2017

Välkommen att ta del av vårens cirkelutbud! Är du sugen på att lära dig något nytt? Varför inte slå in en kunskap i din julklapp till någon du tycker om? Vi har laddat vår hemsida och har öppet för anmälan.

Är du sugen på att lära dig laga mat, läsa italienska, eller varför inte göra både och, i vår cirkel "italienska i köket"? Har du drömt om att lära dig spela ett instrument  -  akustisk gitarr eller piano kanske? Har du behov av lugn och ro och är nyfiken på yinyoga eller qigong? Det gör under för välmåendet. Liksom "mat för kropp och knopp" - vår nya matlagningscirkel. Kanske vill du lära dig ett nytt språk eller bättra på ett gammalt? Vill du bli bättre på att använda din dator eller vill veta hur du kan använda dig av sociala medier? Vi har cirklarna för dig!  Dataarsenalen och cirkelledarna väntar på dig! Är du intresserad av foto eller målning? Vi har fina lokaler i vårt Estethus med fotostudio, atelje för målning och pedagogiska ledare.Har du intresse för trädgård eller biodling? Nu kan du också snickra din egen kupa!  Vill du lära dig sy? Vår nya sysal står redo. Är du? Surfa runt i vårt stora utbud klicka här eller sök den cirkel du vill gå, klicka här ,för att försäkra dig om en plats. 

Studieprogrammet som innehåller ett urval av vårt cirkelutbud, finns att hämta digitalt här på vår hemsida eller som trycksak på våra kontor i Trelleborg eller Svedala. Ring oss om du vill att vi skickar det till dig.

Du kan även ringa till oss för information eller anmälan - 0410-48260. Vi finns på plats till den 22 december kl 12.00 och är sedan tillbaka efter helgerna, den 8 januari.

Välkommen till oss!

  • Dela artikel
  • Skriv ut

Senast ändrad den 23 november 2017.