Gå till innehåll

Kulturkampen 2016

  • Tisdag, 17 mars 2015

Vill du pröva på att göra film? Eller drömmer du om att bli skådespelare? Anmäl dig till Kulturkampen 2016, Skånes största filmläger. Lägret äger rum i Ystad mellan den 17- 23 juni och är öppet för ungdomar mellan 13-19 år boende i Skåne.

Under en veckas tid bor man som deltagare på vandrarhem tillsammans med andra ungdomar. På dagarna gör vi film tillsammans i olika team som själva producerar filmer från ax till limpa. Filmandet varvas med olika övningar i allt ifrån skådespeleri och filmregi till manusskrivande och redigering. Kvällarna är fyllda av aktiviteter då vi kan umgås, leka och lära känna varandra bättre. Lägret avslutas med en gala då alla filmer som producerats på lägret visa på stor duk.

IMG_0321.JPG

Lokalerna är Ystad studios där bland annat Wallander-filmerna spelats in. Deltagarna får tillgång till egna produktionsrum, ljud- och videoutrustning samt professionell handledning av våra trevliga filmpedagoger. Allting utgår från vad deltagarna själva vill göra för typ av film; komedi, musikvideo, spänning, skräck eller vad som helst man är intresserad av.

Vi som arrangerar lägret är intresserade av din personliga berättelse och har därför valt temat ”Min historia”. Vad finns det för händelser och intryck som påverkat dig som person? Har du något särskilt intresse eller något som gör dig extra inspirerad?

Lägret har en kostnad på 1500:-. I anmälningsavgiften ingår husrum och mat för hela veckan.

Lägret är öppet för alla oavsett om man prövat på att göra film tidigare eller inte, huvudsaken är att man är nyfiken på film.

Vidare till anmälan

  • Dela artikel
  • Skriv ut

Senast ändrad den 6 april 2016.

Hitta hit