Gå till innehåll

Bra att veta

Här nedan hittar du information om hur du anmäler dig till en cirkel och även annan informatin som du har nytta av.

logo


ANMÄLAN

Anmäl dig på telefon: 0157-510 36, via e-post: info.flen@abf.se eller genom ett personligt besök på vårt kontor på Sveavägen 3. Du kan även anmäla dig direkt på webben.
Anmälan är bindande om ej återbud lämnas en vecka före cirkelns start. Återtages anmälan senast en vecka före start, uttages en administrationsavgift på 75 kronor.

KALLELSE
Du får skriftlig kallelse så fort tillräckligt antal deltagare anmält sig. I brådskande fall per telefon.

FÖRSÄKRING
Som cirkeldeltagare är du olycksfallsförsäkrad till och från samt under sammankomsten.

HANDIKAPP
Lokaler tillgängliga för rörelsehindrade finns i ABF Flen samt Folkets Hus i Hälleforsnäs. Många studiematerial finns intalade på band för synskadade. För rörelsehindrade finns hörselslinga.

MEDLEM I ETT LO-FACKFÖRBUND
vet du att de flesta fackförbunden inom LO tex. Byggnads, Målarna och Kommunal betalar hela eller delar av deltagaravgiften och kostnader för studiematerial för sina medlemmar i många av våra studiecirklar? Kontakta ditt studieombud för mer information.

Medlemmar i Konsumentföreningen Svea får vid uppvisande av MedMerakortet 10 % rabatt på alla ABFs studiecirklar.

STUDIE- OCH ARBETSMATERIAL
I deltagaravgiften ingår ej kostnader för studie- och arbetsmaterial. Inbetalningskort för deltagaravgiften och studiematerial kommer tillsammans med kallelsen.

STUDIETIMME
Begreppet timme som anges är studietimme vilket motsvarar 45 minuter.

RESERVATION
ABF reserverar sig för ändringar i vårt studiecirkelutbud som kan bli framtvingat på grund av sjukdom, för få anmälda eller andra skäl som ABF ej råder över.
  • Dela artikel
  • Skriv ut

Senast ändrad den 27 juni 2010.

Är du medlem i ett LO-fackförbund?

Claesherrlander_facklig_studiecirkel_3_180x115

Byggnads, Målarna, Kommunal med flera betalar hela eller delar av deltagaravgiften för sina medlemmar i många av våra studiecirklar.