Gå till innehåll

Hälsa, vård, livsstil

/ImageVaultFiles/id_297/cf_77/H-lsa_rotationsbild.JPG

Medicinsk yoga, tis 18.00, HT-17 i centrala Huddinge

Mediyoga är en modern, mjuk, terapeutisk svenskutvecklad yogaform, med rötterna i Kundaliniyogan. Den kan utövas av alla, oavsett tidigare erfarenhet. Med hjälp av instruktören anpassas övningarna så att alla kan delta efter sin förmåga. Vi utför yogan sittandes på stol eller på yogamatta.
Många lider av ryggproblem, spända nackar/axlar p.g.a. att vi sitter för mycket, eller fel och alldeles för många stressar hela dagarna, vilket resulterar i spänningar, blockeringar och värk i våra kroppar.
Mediyoga passar både dig som aldrig yogat förut och kanske känner dig väldigt stel eller har ont, och dig som är van och har yogat mycket och vill behålla din smidighet och få effekterna av övningar som stärker rygg, nacke och balanserar sinnet och hjälper oss att komma ned i varv och stressa av. Andningen går som en röd tråd genom yogapassen, de långa djupa andetagen signalerar till hjärnan att det okej att slappna av!
Avslappning, mantran och en avslutande meditation ingår också i alla Mediyogapass.
Många seriösa vetenskapliga studier och forskningsresultat är gjorda på våra större sjukhus, som visar att yoga ger mätbara positiva effekter på olika symptom som: stress, blodtryck, astma, reumatism, värk m.fl. Även som rehab vid utbrändhet.


Glöm inte att ta med din egen yogamatta och gärna en filt till avslappningen!

Pris 1400 kr

  • Dela artikel
  • Skriv ut

Senast ändrad den 21 september 2017.

Fakta

Startdatum: 5 september 2017

Veckodagar: Tisdag(ar)

Tidpunkt: 18.00 - 19.15

Antal tillfällen: 12

Arrangör: ABF Huddinge Allmänna

Cirkelledare: Eva Svinghammar

Plats: ABFs Studiehem, Amelin
Kommunalvägen 26, 14161, HUDDINGE

Arrangemangsnummer: 95747


Visa större karta